Společnost Goodman demonstruje sílu e-commerce logistickým prostorem o rozloze více než 1,5 milionu m² pro firmy napříč celou Evropou

3. února 2016

Skupina Goodman je po schválení svého nejnovějšího rozvojového projektu, závodu společnosti Zalando v Německu o rozloze 130 000 , na nejlepší cestě k vytvoření
e-commerce sektoru o rozloze více než 1,5 milionů m² napříč celou Evropou. Od rozvoje prvního e-commerce logistického centra pro společnost Amazon v německém Lipsku si tato přední skupina ve světě průmyslových parků vybudovala pevné postavení nejproduktivnějšího a nejzkušenějšího majitele, developera a správce logistických prostorů pro maloobchodní on-line sektor v Evropě.

Elektronické obchodování zažívá v Evropě boom, Evropská unie se stává největším
e-commerce trhem na světě. Od roku 2008 zaznamenala tato oblast nárůst o 12 až 18 % napříč celou EU. V roce 2014 bylo v tomto sektoru přímo zaměstnáno 2,5 milionu Evropanů, obrat činil 424 miliard eur. Očekává se, že v následujících pěti letech obrat v tomto sektoru vzroste dvojnásobně, částečně díky nárůstu omnikanálových maloobchodních strategií u kamenných maloobchodních prodejen. Růst tohoto sektoru bude vyžadovat odhadem 15 milionů m2 nového logistického prostoru.

Připraveni růst

Společnost Goodman je dobře připravena naplnit potřeby e-commerce, neboť má bohaté zkušenosti s vývojem majetkových řešení pro tento sektor a nabízí na zákazníky zaměřený flexibilní přístup. Jedním z nejdůležitějších aspektů je schopnost skupiny realizovat složité projekty v krátkých termínech. Společnost Goodman toho dosáhla díky tomu, že předvídá potřeby zákazníků, těží z rozsáhlých technických zkušeností a znalostí a vlastní kapitál na vlastní financování vývoje svých novinek, které dramaticky zrychlují časové rámce realizace projektů od zahájení po předání.

„Logistické reality se staly klíčovou strategickou součástí e-commerce sektoru, mají výrazný vliv na zákaznické služby, marže a celkovou konkurenceschopnost,“ řekl Philippe van der Beken, Goodman Managing Director for Continental Europe. „Naši e-commerce zákazníci vyžadují celou řadu různých typů budov, aby mohli zajistit své rozmanité provozní potřeby. Náš úspěch je založen na našem pochopení těchto potřeb a našich včasných dodávkách, což umožňuje úspěšnou realizaci rozvojových strategií našich zákazníků.“

Už téměř deset let zaujímá společnost Goodman díky svým růstovým a rozvojovým strategiím přední postavení v oblasti podpory mnoha e-commerce společností. Když společnost Goodman v roce 2006 předala společnosti Amazon první logistický areál v kontinentální Evropě, současný gigant elektronického obchodu byl v Evropě novým a relativně neznámým hráčem. Společnost Goodman rovněž podpořila růst evropských e-commerce společností jako Zalando (móda) a Home24 (vybavení domácností) a zasadila se o získání dalších zakázek od všech tří lídrů na poli on-line maloobchodu.

Přední evropský developer pro e-commerce sektor

V roce 2015 Goodman dokončil logistický e-commerce projekt s rozlohou 140 000 m² pro společnosti Cdiscount ve Francii, Home24 a eBay Enterprise v Německu a Alza.sk na Slovensku

Od roku 2006 poskytla společnost Goodman řešení pro širokou škálu e-commerce zákazníků v , Francii, Německu, Polsku, Slovensku a Velké Británii. Díky hlubokým a rozsáhlým technickým znalostem v oblasti e-commerce logistických prostorů dokázala společnost Goodman reagovat na rozličné požadavky jednotlivých zákazníků a poskytnutá realitní řešení naplnila jejich specifické provozní potřeby. Tyto interní zkušenosti jsou strategickou předností, která během technického návrhu těchto často komplexních areálů představuje pro zákazníky přímé výhody.

Pro více informací, prosím, kontaktujte: