Společnost UTC si pro svoje evropské distribuční centrum vybrala Logistický park Goodman v Jažlovicích

20. dubna 2015

Česká pobočka společnosti Goodman dnes oznámila podpis dohody o pronájmu s předním evropským distributorem potřeb pro domácnost, společností UTC. Ta si od 1. listopadu 2014 na 7 let pronajme 8 300 m2 v logistickém parku společnosti Goodman v Jažlovicích.

Prostory nového distribučního centra UTC se skládají z 6808 m2 skladové plochy, 1180 m2 mezaninového prostoru a dodatečně nově postavených 307 m2 kanceláří pro management a provozní zázemí společnosti UTC. Odtud bude UTC řídit svůj byznys na trzích v Estonsku, Kazachstánu, Litvě, Rusku, Srbsku, na Slovensku a Ukrajině.

„Přesun v podstatě celého vedení je pro každou firmu velkou výzvou, ale díky jedinečné lokalitě Jažlovic a uzavření dlouholetého partnerství se společností takového formátu jako je Goodman jsme si jisti, že jsme udělali skvělé rozhodnutí,” říká Paul Roncken, generální ředitel UTC. „Očekáváme, že nové, efektivněji nastavené logistické procesy budou mít pozitivní vliv na celý náš byznys v regionu Střední a Východní Evropy.”

Vedle specifických technických požadavků byla jedním z kritérií výběru lokality pro novou centrálu také dobrá dopravní dostupnost do Prahy - vedle skladových prostor totiž musí nový objekt nabídnout současně i komfortní kanceláře pro administrativní zaměstnance UTC.

Logistický park Jažlovice společnosti Goodman je umístěn přímo na významném logistickém uzlu v těsné blízkosti dálnice D1 a nabízí skvělou dostupnost do Prahy, Brna, Ostravy a hranicemi s Rakouskem, Německem a Slovenskem. Zákazníci benefitují z technicky vyspělého logistického zázemí s variabilním řešením nízkých provozních nákladů a flexibilních nájemních podmínek.

„Poloha našeho parku a možnost přizpůsobit se požadavkům klientů z cela odlišných oborů nám umožňuje si na českém, vysoce konkurečním trhu, udržet silnou pozici,“ komentoval podpis smlouvy s UTC Jan Palek, ředitel Goodman v ČR. „Jsem přesvědčen, že UTC bude následujících sedm let v Jažlovicích spokojeno a není vyloučeno, že těch let bude mnohem více.”

Pro více informací prosím kontaktujte: