Novým Country Managerem společnosti Goodman pro Českou republiku a Slovensko se stal Jan Palek

18. prosince 2014

Novým Country Managerem společnosti Goodman pro ČR a Slovensko se v listopadu stal Jan Palek (37).  Z pozice ředitele technického vývoje, v níž strávil posledních 18 měsíců, se tak nyní posouvá do nové vedoucí role. Hlavním úkolem Jana Palka bude dosažení vedoucího postavení společnosti Goodman ve výstavbě a správě logistických a průmys-lových nemovitostí na trhu v České republice a na Slovensku, klíčových trzích společnosti ve Střední Evropě.

“Mým cílem je zajistit další růst Goodman jak prostřednictvím akvizic nových zákazníků a novou výstavbou, tak udržením plné pronajmutelnosti všech našich průmyslových parků,” komentoval svůj nástup do nové pozice Jan Palek. “Důležitý je také další rozvoj našich areálů v Mladé Boleslavi a Senci, kde chceme postupně rozšířit kapacitu skladovacích ploch až na 60 tisíc a 160 tisíc m².”

“Česko a Slovensko jsou klíčovými trhy v středoevropském regionu, proto je nezbytné aby naše místní aktivity a tým řídil člověk s přehledem a zkušenostmi ze všech oblastí průmyslové logisti-ky“, uvedl Błażej Ciesielczak, ředitel Goodman pro CEE region. “Právě díky svému technickému vzdělání a současně letitými zkušenostmi z akviziční činnosti má Jan pro řízení naší česko-slovenské pobočky perfektní předpoklady.”

Jan Palek vystudoval pozemní stavitelství na VUT v Brně a je autorizovaným inženýrem ČKAIT v oboru pozemní stavby a LEED Green Associate, akreditován organizací USGBC. Před kariér-ou ve společnosti Goodman, Jan Palek pracoval 5 let pro společnost Skanska Property Czech Republic, kde byl zodpovědný za řízení komerčních projektů v různých stádiích developmentu v rámci portfolia společnosti Skanska. Předtím působil jako Leading Designer v Production & Design Teamu na  projektu Terminál 5 London Heathrow.

Skupina Goodman je integrovanou developerskou společností, která vlastní, staví a spravuje logistické objekty v Evropě,  Asii a Tichomoří, Severní Americe a Brazílii. Investuje do ob-chodních zón, kancelářských budov, průmyslových objektů a také do skladových a distribučních center.