Skupina Goodman má nového regionálního ředitele pro střední a východní Evropu

11. února 2014

Skupina Goodman oznámila jmenování Błażeje Ciesielczaka regionálním ředitelem pro střední a východní Evropu. Nadále bude odpovídat za Polsko a nově převezme odpovědnost i za Českou republiku, Slovensko a Maďarsko.

Jmenování Błażeje Ciesielczaka regionálním ředitelem pro střední a východní Evropu oznámil Philippe Van der Beken, výkonný ředitel pro kontinentální Evropu, který uvedl: „Skupina Goodman se v Polsku rychle rozrůstá. Během následujících dvou měsíců již rozsah výstavby v Polsku překročí 240 000 m2. Na naše úspěchy chceme navázat i v dalších částech střední a východní Evropy. Jsme přesvědčeni, že Błażej je ten správný člověk, který naše ambice v oblasti růstu v této části Evropy zrealizuje.”

Skupina Goodman vlastní a spravuje přes 375 000 m2 nemovitostí v různých lokalitách v Polsku. Zároveň je vlastníkem strategických pozemků ve všech předních logistických centrech po celém Polsku, kde může zákazníkům nabídnout přibližně 1,3 mil. m2 skladových prostor. Skupina Goodman využívá postup aktivních poptávek a pozemkovou banku, a proto dokáže uspokojit jednotlivé požadavky všech potenciálních zákazníků.

V reakci na svoji novou funkci Błażej Ciesielczak uvedl: „Je mi ctí, že mohu převzít odpovědnost za region, který je tak podstatnou a nedílnou součástí skupiny Goodman v Evropě. Těším se na práci s kolegy v Polsku, České republice, Slovensku a Maďarsku a na to, jak společně budeme poskytovat našim zákazníkům ty nejlepší služby a nadále rozšiřovat správu nemovitostí v celé střední a východní Evropě. Dynamický rozvoj, který skupina Goodman v této části Evropy v poslední době zaznamenala, je dobré znamení do budoucna.”

Błażej Ciesielczak má rozsáhlé zkušenosti v oblasti nemovitostí, kde působí již přes 12 let. Do skupiny Goodman nastoupil před šesti lety na pozici regionálního ředitele pro Polsko.

Na rozhovor s Błażejem Ciesielczakem, novým regionálním ředitelem pro střední a východní Evropu, v němž hovoří o obchodních aktivitách skupiny Goodman v Polsku, se můžete podívat zde.

O skupině Goodman

Skupina Goodman je integrovanou developerskou společností, která vlastní, staví a spravuje logistické objekty v kontinentální Evropě, Velké Británii, Asii a Tichomoří, Severní Americe a Brazílii. Investuje do obchodních zón, kancelářských budov, průmyslových objektů a také do skladových a distribučních center.

Skupina Goodman vedle toho nabízí výběr kótovaných i nekótovaných majetkových fondů, včetně Evropského logistického fondu Goodman (GELF), který je vlajkovou lodí skupiny, jejichž prostřednictvím mají investoři přístup k celé řadě specializovaných služeb a nemovitostí. Dlouhodobě usiluje o zvyšování hodnoty prostřednictvím logistických nemovitostí a správy fondů, kde realizuje inovativní projekty a nabízí obchodní a investiční příležitosti.

S celkovou hodnotou spravovaných aktiv ve výši 17 miliardy EUR a více než 400 spravovanými nemovitostmi je skupina Goodman největší developerskou společností kótovanou na australské burze cenných papírů a jedním z největších kótovaných správců specializovaných fondů na světě. Díky znalosti trhů a zkušeným místním týmům skupina vytváří spolehlivé investiční příležitosti a buduje prostory a centra podle individuálních potřeb jednotlivých klientů.

Skupina Goodman má více než 1 000 zaměstnanců, kteří působí ve 36 pobočkách v 18 zemích celého světa a pomáhají zákazníkům uspokojovat jejich potřeby v oblasti rozšiřování či rozvoje jejich podnikání. V Evropě má skupina Goodman pobočky v Německu, Nizozemsku, Belgii, Lucembursku, Francii, Španělsku, Itálii, Polsku, České republice, Maďarsku, Slovensku a ve Velké Británii.

Více informací naleznete na adrese: www.goodman.com/pl